Estètica

La bellesa és part de la salut i la salut es reflecteix en una major bellesa per això embelleix-te amb els més avançats tractaments Corporals i Facials.

Posa't a les mans dels nostres excel·lents professionals si necessites millorar algun aspecte de la teva imatge per a sentir-te més feliç. Els tractaments estètics tenen com a base la tecnologia més avançada i efectiva sense oblidar tots els beneficis que ens ofereix la naturalesa.

A través de diferents programes les propostes es plasmen en un ventall d'opcions, tractant problemes de cel·lulitis, greix localitzat, flaccidesa, cames cansades, arrugues, blanquejaments, rejoveniment… Cada persona troba així un pla concorde a les seves necessitats, vivint una experiència única, diferent i renovadora.

Filtres actius

Algues i fangs marins
Out of stock
30,00 €

Aconsellat: per a pèrdua de volum, acumulació de greix, cel·lulitis i inflamacions musculars.
Descripció: Embolcall amb algues i fangs marins totalment naturals que ajuden a la crema de greixos i descongestió de les zones conflictives.

30,00 €
Algues i Fangs marins Bono 4 sessions
Out of stock
100,00 €

4 Sessions d'algues i fangs marins.

100,00 €
Antiedat
Out of stock
45,00 €

Aconsellat: Per a pells envellides i desvitalitzades. Descripció: tractament específic de rejoveniment intesiu realitzat amb cosmètica natural d'alta gamma (WHERTEIRMAR I HERBERA).

45,00 €
Antiedat Bono 4 sessions
Out of stock
160,00 €

Bono 4 sessions antiedat.

160,00 €
Dermopunció
Out of stock
45,00 €

Aconsellat: Per a redensificació de l'oval facial, reducció de línies d'expressió i arrugues, minimitza taques, estries, cicatrius i marques d'acne. Descripció: Obertura de centenars de microcanals epidèrmics i infliltración d'actius.

45,00 €
Dermopunció Bono 4 sessions
Out of stock
160,00 €

Bono 4 sessions dermopunció

160,00 €
Despigmentant
Out of stock
45,00 €

Aconsellat: Per a pells amb taques ocasionades per l'edat, el sol, medicaments, etc. Descripció: Tractament despigmentant adequat per a unificar el to de la pell, aclarint les taques indesitjades i realitzat amb cosmètica natural d'alta gamma...

45,00 €
Despigmentant Bono 4 sessions
Out of stock
160,00 €

Bono 4 sessions despigmentant.

160,00 €
Exfoliant facial
Out of stock
20,00 €

Aconsellat per a aportar frescor, suavitat, neteja i hidratació a la pell. Descripció: Tractament per a eliminar cèl·lules mortes i impureses de la pell mitjançant un peeling mecànic o químic i hidratació facial.

20,00 €
Exfoliants corporals
Out of stock
29,00 €

Aconsellat per a aportar frescor, suavitat, neteja i hidratació a la pell. Descripció: Tractament per a eliminar cèl·lules mortes i impureses de la pell mitjançant un peeling mecànic o químic i hidratació integral.

29,00 €
HIFU corporal
Out of stock
0,00 €
HIFU Facial
Out of stock
0,00 €
Higiene facial
Out of stock
39,00 €

Aconsellat: Per a eliminar impureses, punts negres, unificar el to, nodrir i donar lluminositat a la pell. Descripció: Neteja, extracció d'impureses, màscara, massatge i tractament específic per a cada client.

39,00 €
Higienes corporals (esquena, pit…)
Out of stock
39,00 €

Aconsellat: Per a eliminar impureses, punts negres, unificar el to, nodrir i donar lluminositat a la pell. Descripció: Neteja, extracció d'impureses, màscara i tractament específic per a cada client.

39,00 €