Que oferim

La nostra màxima és donar un servei de qualitat amb el millor tracte.

A pesar que en l'actualitat prevalgui la rapidesa a costa de baixar la qualitat, nosaltres volem diferenciar-nos de la majoria de centres valorant el temps dedicat al client i les necessitats de cadascun.

D'aquesta forma oferim:

  • Serveis estètics, dietètics i de salut i benestar.
  • Professionals qualificats per a cada servei.
  • Tractaments personalitzats després de fer l'estudi de cada client, perquè estem convençuts que cada persona és única.
  • Cosmètica des d'hipoal·lergèniques a veganes, ecològiques i cruelty-free
  • Botiga online. Com a novetat obrim la venda online de cosmètica natural i serveis del centre.
  • Botiga física

Qui som

Som un grup de 3 professionals amb ganes i il·lusió d'oferir el millor servei als nostres clients i per això no dubtem a formar-nos constantment en les tècniques més noves i efectives.

El nostre equip està format per:

Ana Mª Núñez. Dietista – Nutricionista diplomada per la Universitat de Barcelona. Especialista en Nutrició Clínica Avançada. Expert universitari en Wellness i Estètica amb tractaments naturals. Naturòpata reconeguda per l'Associació Professional Espanyola Heilpraktiker. Especialista en dietes d'aprimament, terapèutiques i assessorament nutricional amb una experiència laboral de més de 15 anys i amb ganes encara de continuar aprenent i formant-se.     

Mª Isabel Vargas. - Formada en administració i reciclada en estètica, amb la seva simpatia i saber fer és un dels pilars de l'empresa.

Miriam Román. - La nostra esteticista. Responsable i perfeccionista en el seu treball, alegre i entusiasta està en contínua formació, alguns dels seus cursos realitzats són: microblading, lifting i tint de pestanyes i celles, massatge facial “Kobido”, maquillatge, extensió de pestanyes…

El Espai

Situat en el centre del poble està pensat per a donar un servei professional dentrode un ambient agradable. Disposa de diferents espais diferenciats: Tres cabines de treball dissenyades i decorades amb cura per a complir de la millor manera el seu propòsit.

Despatx. Lloc on s'atén professional i personalment a cadascuna de les persones que necessiten d'algun dels nostres serveis, sempre de manera confidencial.

Botiga i recepció: Lloc de recepció de clients i exposició dels nostres productes de venda: bosses, complements, bijuteria, cosmètica.

Botiga online. Catàleg de productes cosmètics, especialment ecològics i naturals. Venda de serveis.

A Qui va dirigit.

L'únic requisit per a ser client del nostre centre és voler formar part d'un ambient cordial i ser tractat amb la major cura professional i personal.

El nostre ventall de clients és molt ampli. Des d'adolescents que ja comencen a cuidar-se a persones

d'edat avançada que necessiten alguna teràpia i passant per aquells que simplement volen donar-se un regal amb alguns dels nostres massatges relaxants o la nostra bijuteria de disseny...